Bosch Archives - Baucentar
Bosch

Bosch

Се прикажуваат 1–36 од 238 резултати

-20%

Аголна Брусaлка Електрична ГВС 7-115 720W

3192 ден
-20%

Аголна Брусaлка Електрична ГВС 750 750W ф115м

3912 ден
-20%

Аголна Брусaлка Електрична ГВС 750 750W ф125мм

3679 ден
-20%

Аголна Брусaлка Електрична ГВС 9-125 900W ф125мм

4799 ден
-20%

Аголна Брусалка Батериска ГВС 12В-76 ЛИ Без Батерија

6392 ден
-20%

Аголна Брусалка Батериска ГВС 180 ЛИ ф115мм

12319 ден
-20%

Аголна Брусалка Батериска ГВС 180-ЛИ 2х4Ah ф125мм

18392 ден
-20%

Аголна Брусалка Батериска ГВС 18В-10 ф125мм

8960 ден
-20%

Аголна Брусалка Електрична ГВС 1000 1000W ф125мм

5680 ден
-20%

Аголна Брусалка Електрична ГВС 1000 1000W ф125мм + Брусна Плоча

5680 ден
-20%

Аголна Брусалка Електрична ГВС 17-125 ЦИЕ 1700W ф125мм

9520 ден
-20%

Аголна Брусалка Електрична ГВС 750-125 750W ф125мм

3912 ден
-20%

Аголна Брусалка Електрична ГВС 9-125С 900W ф125мм

4792 ден
-13%

Аголна Брусалка Електрична ПВС 700-115 701W ф115мм

3175 ден

Бит Екстра Хард ПЗ1 25мм 3пар.

180 ден

Бит Екстра Хард ПЗ2 25мм 3пар.

175 ден

Бит Екстра Хард ПЗ2 89мм 3пар.

430 ден

Бит Екстра Хард ПЗ3 25мм 3пар.

180 ден

Бит Екстра Хард ПЗ3 89мм 3пар.

430 ден

Бит Екстра Хард ПХ1 25мм 3пар.

175 ден

Бит Екстра Хард ПХ2 152мм

530 ден

Бит Екстра Хард ПХ2 25мм 3пар.

175 ден

Бит Екстра Хард ПХ2 51мм 3пар.

299 ден

Бит Екстра Хард ПХ2 89мм 3пар.

740 ден

Бит Екстра Хард ПХ3 25мм 3пар.

180 ден
-20%

Брусaлка За Ѕидови Жирафа Електр. ГТР 550 550W ф225мм

19832 ден
-13%

Брусaлка Правоаголна Електрична ПСС 200 АЦ 200W 93х230мм

2740 ден
-20%

Брусалка Вибрациона Електрична ГЕХ 150 AC 340W

10872 ден
-13%

Брусалка Вибрациона Електрична Делта ПСМ 80 А

3036 ден
-13%

Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 220 A ф125мм 220W

3471 ден
-13%

Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 400 AЕ ф125мм 370W

6942 ден
-20%

Брусалка Рамна Челна Електрична ГГС 28 Ц 600W футер ф8мм

9680 ден
-13%

Брусалка Трачна Електрична ПБС 75 А 710W

6081 ден

Брусен Диск За Метал Флап Отворен-120G 115х22.23мм

96 ден

Брусен Диск За Метал Флап Отворен-40G 115х22/23мм

96 ден

Брусен Диск За Метал Флап Отворен-60G 115х22.23мм

96 ден