Акции Archives - Baucentar

  Акции

  Се прикажуваат 1–36 од 45 резултати

  -20%

  Аголна Брусaлка Електрична ГВС 9-125 900W ф125мм

  4799 ден
  -20%

  Аголна Брусалка Електрична ГВС 750-125 750W ф125мм

  3912 ден
  -23%

  Акрилна Боја Во Спреј За Маркирање 400мл Флуо Жолта

  277 ден
  -23%

  Акрилна Боја Во Спреј За Маркирање 500мл Флуо Зелена

  277 ден
  -23%

  Акрилна Боја Во Спреј За Маркирање 500мл Флуо Оранж

  277 ден
  -23%

  Акрилна Боја Во Спреј За Маркирање 500мл Флуо Сина

  277 ден
  -23%

  Акрилна Боја Во Спреј За Маркирање 500мл Флуо Фуксија

  277 ден
  -23%

  Акрилна Боја Во Спреј За Маркирање 500мл Флуо Црвена

  277 ден
  -25%

  Батeриско Радио ГПБ 18V-5 Ц 2х1.5Ah

  12675 ден
  -20%

  Батериска Аголна Брусалка ГВС 18В-15 П Без Батерија

  15600 ден
  -25%

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-90 Ц 2х4.0Ah

  17175 ден
  -25%

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-90 Ц 2х5.0Ah

  18675 ден
  -20%

  Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-90 Ц Без Батерија

  11120 ден
  -20%

  Батериски Алати ГВС 180-ЛИ + ГСР 18В-50

  22799 ден
  -20%

  Батериски Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 187-ЛИ Без Батерија

  14320 ден
  -25%

  Батериски Рачен Циркулар ГКС 185-ЛИ Без Батерија

  9675 ден
  -25%

  БОШ Бат.Дупч.Одвртувач ГСР 18В-90 Ц 2х4.0Ah

  19163 ден
  -20%

  Брусaлка За Ѕидови Жирафа Електр. ГТР 550 550W ф225мм

  19832 ден
  -10%

  Градежна Количка Заварена Сина

  3555 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 550 550W+41 делен прибор

  3912 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електрична ГСБ 1600 РЕ 701W

  6120 ден
  -20%

  Ласерско Mетро ГЛМ 100-25 Ц 100м

  14792 ден
  -20%

  Линиски Ласер 360 Со Статив 24м

  9512 ден
  -20%

  Линиски Ласер ГЛЛ 3-80 30-120м

  19600 ден
  -20%

  Линиски Ласер ГЛЛ 3-80 Г 30-120м

  28792 ден
  -30%

  Перач под висок прити. 5.0 TWIN FLOW 2700w 160 bar

  16793 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 4.0 TWIN FLOW 2500w 150 bar

  15393 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 473 EM 2000w 160 bar

  8183 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 476 EM 2000w 165 bar

  9093 ден
  -30%

  Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar

  4193 ден
  -20%

  Пила Статична За Метал ГЦО 14-24 Ј 2400W ф355мм

  17592 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електр.ГБХ 2-26 ДРЕ 880W 2.7J

  9592 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 240 СДС-Плус 790W

  9192 ден
  -20%

  Пневматски Чекан За Дупчење ГБХ 5-40 1150W

  33592 ден
  -20%

  Пневматски Чекан за Кршење Електричен ГСХ 16-30 1750W 41Ј

  66392 ден
  -30%

  Потопна пумпа за чиста вода-инокс 750W 13000 l/h

  3983 ден
  • 1
  • 2