Аголна Брусалка Електр. ГВС 750-125 750W ф125мм - Baucentar
Аголна Брусалка Електр. ГВС 750-125 750W ф125мм

Аголна Брусалка Електр. ГВС 750-125 750W ф125мм

5490 ден

Нема на залиха

Моќност и практичност според нова дефиниција

Голема ефикасност на отстранување на материјалот

Совршено управување и лесно ракување

Оптимизирано ладење на моторот за долготрајни работни задачи

Голем капацитет за преоптоварување

Номинална влезна моќност 750 W
Број на вртежи во празен од 11,000 min-1
Дијаметар на плочата 125 mm

Бренд

Bosch