Аголна Брусалка Електр. ГВС 9-125 С 900W ф125мм - Baucentar
Аголна Брусалка Електр. ГВС 9-125 С 900W ф125мм

Аголна Брусалка Електр. ГВС 9-125 С 900W ф125мм

5900 ден

Има на залиха

5900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електрична аголна брусалка која се одликува со својата мала снага а може да се користи за пообемни работни задачи. Со оваа брусалка се постигнуваат врвни резултати во брусење или сечење благодарение на моторот со номинална влезна моќност од 900W и со висок обртен момент. Овој уред се управува најлесно од сите уреди во оваа класа благодарение на големината на рачката која е изработена за лесно држење и со ергономска конструкција. Брусалката може да доживее долг работен век најмногу благодарение на отпорната конструкција и на квалитетните компоненти за изработка на истата. Овој уред има разнолика примена најмногу поради можноста за предизбор на бројот на вртежи.

Бројот на вртежи во празен од е од 2.800 до 11.000 вртежи во минута. Предадената моќност на уредот е 450W. Навојот на брусното вретено е од тип М14. Главната рачка му е во форма на буре. Може да се користи за плочи за брусење со дијаметар до Ø 125мм. Брусалката е широка 73мм, долга 280мм и висока 100мм. Тешка е 1,9кг. Голема предност е прекинувачот за вклучување кој може да се блокира за постојано работење на уредот.

Нивото на звучен притисок е 93 dB(A), а нивото на звучна моќност е 104 dB(A).

Бренд

Bosch