Outlet Archives - Baucentar

  Outlet

  Се прикажуваат 1–36 од 103 резултати

  -28%

  Бат.Алати Сет ГБХ/ГВС 180 + ГСР 185 +2х4Ah + торба

  30233 ден
  -50%

  Батериска Ротациона Брусaлка 18V без батерија

  1300 ден
  -51%

  Бит За Ударен Одвртувач S2, 50мм SL6 5 пар.

  39 ден
  -51%

  Бит За Ударен Одвртувач S2, 50мм SL8 5 пар.

  39 ден
  -50%

  Бургии за метал HSS-CO Сет 25 пар.

  2825 ден
  -50%

  Бургија за метал HSS 5.2мм 10пар.

  465 ден
  -52%

  Бургија За Метал HSS-CO 2.5х57мм х 3 пар.

  50 ден
  -51%

  Бургија За Метал HSS-TIN 10х133мм

  150 ден
  -50%

  Бургија За Метал HSS-TIN 2.0х49мм х 5 пар.

  49 ден
  -52%

  Бургија За Метал HSS-TIN 8.0х117мм

  100 ден
  -50%

  Водоводџиски Клешти 90°, 1.5” 420мм ф55мм

  430 ден
  -50%

  Водоводџиски Клешти 90°, 2” 530мм ф67мм

  645 ден
  -40%

  Градежна Количка Заварена Сина

  2370 ден
  -50%

  Држач За Стакло 116мм до 40 кг

  145 ден
  -50%

  Држач За Стакло Двоен 118мм до 80 кг

  275 ден
  -50%

  Електр. Стружач за ГК Жирафа 600W 225мм 1500врт

  8450 ден
  -60%

  Електрична Вибрациона Двобрзинска Дупчалка 1050W БМЦ

  2600 ден
  -60%

  Електрична Мешалка 600W 13мм 800врт/мин

  1360 ден
  -60%

  Електрична Циркуларна пила 1800W 185мм

  4000 ден
  -60%

  Електрична Циркуларна пила 2000W 235мм

  4320 ден
  -45%

  Заштитна маска за прашина FFP1 5пар.

  160 ден
  -45%

  Заштитна маска за прашина FFP2 5 пар.

  215 ден
  -45%

  Заштитна маска за прашина со 2 вентили

  82 ден
  -45%

  Заштитна маска за прашина со еден вентил FFP1

  54 ден
  -45%

  Заштитна маска против прашина со 1 вентил 2пар.

  126 ден
  -55%

  Ѕидарски Конец 100м 0.9мм Макара Со Рачка

  49 ден
  -50%

  Клешта За Нивелирање Плочки

  225 ден
  -60%

  Клешти За Конектори 250мм 22-12 AWG

  1080 ден
  -60%

  Клешти За Конектори За Телефон 195мм 4P, 6P, 8P

  736 ден
  -60%

  Клешти За Прицврстување Кабли 140мм 15-9 AWG

  460 ден
  -60%

  Клешти За Прицврстување Кабли 210мм 22-10 AWG

  1068 ден
  -60%

  Клешти За Сечење Арматура 300мм

  608 ден
  -60%

  Клешти за сечење кабел 235мм

  540 ден
  -60%

  Клешти за сечење кабел 440мм

  2000 ден
  -60%

  Клешти за сечење кабел со крцкалка 250мм

  2800 ден
  -60%

  Клешти За Сечење Челични Кабли и Жици 190мм

  328 ден