Новости - Baucentar
Новости

Неколку паметни карактеристики на алатите на Bosch што ќе ви ја олеснат работата

Електричните алати на Bosch се познати по својот висок квалитет и голема издржливост, но дали знаевте дека тие доаѓаат и со низа паметни функции ...
Прочитај повеќе
миење под притисок

Кое е најдоброто време за миење на куќата под притисок и на што да обрнете внимание пред да започнете?

Куќите се полнат со нечистотии во текот на целата година, најчесто од прашина, мувла, алги, инсекти и мноштво други штетни материи. Ова предизвикува насобирање ...
Прочитај повеќе

Мали чекори до поголеми заштеди во вашиот дом – како да заштедите со VELUX кровните прозорци?

Дневната светлина во собата многу влијае на вашето расположение, мотивацијата за секојдневните активности, како и продуктивноста. Ова е одржлив извор на енергија кој ја ...
Прочитај повеќе

Поблизу до облаците, уште поблизу до Вашите соништа! – Нека Ви се остварат соништата со новата спална соба можеби токму во вашето поткровје.

Собата во поткровјето може да биде целосно изолирана од надворешниот свет, создавајќи интима во која во целост можете да се опуштите – звучи како ...
Прочитај повеќе

Тежнеете кон поголема енергетска ефикасност и помали сметки за електрична енергија? Заменете ги прозорците!

Дали сте знаеле дека животниот век на кровниот прозорец е помеѓу 25 и 30 години? Да, вистина е. Исто како што е вистина дека ...
Прочитај повеќе

Најдобри градинарски алати кои мора да ги имате!

Уредувањето на градината вообичаено е многу интересно, но одржувањето може да биде предизвикувачка задача, особено ако ги немате соодветните алатки.Кога сте нови во градинарството, ...
Прочитај повеќе

HQS Colorpack

HQS нуди широк асортиман на производи во спреј, кои се продукт на технологијата и производството на италијанските лидери за боја, кои успешно работат повеќе ...
Прочитај повеќе