Аголна Брусалка Електр. ГВС 2200 2200W ф180мм - Baucentar
Аголна Брусалка Електр. ГВС 2200 2200W ф180мм

Аголна Брусалка Електр. ГВС 2200 2200W ф180мм

10900 ден

Нема на залиха

Голема ефикасност при отстранување на материјалот.
Ретки дефекти.
Долг работен век на графитните четкички
Работа со најмалку напрегање.

Номинална влезна моќност 2.200 W
Број на вртежи во празен од 6,500 – 8,500 min-1
Пречник на дискот 180 mm

Во пакувањeто следува:

Дополнителна рачка
Клуч за две дупки
Прифатна прирабница
Затезна навртка
Заштитен поклопец

Маса 5,2 kg

Бренд

Bosch