Батeриски ЛЕД Рефлектор За Градилиште Без Батерија - Baucentar
Батeриски ЛЕД Рефлектор За Градилиште Без Батерија

Батeриски ЛЕД Рефлектор За Градилиште Без Батерија

8590 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601446400 Категории

Маса без батерија 1.6 kg
Напон на батеријата 14.4–18 V
Светлосен флукс 1900 lm
Макс.време на работа 14,4 V 80 min/Ah
Макс.време на работа 18 V 100 min/Ah

Нивоа на осветленост 2

Димензија на алатот (ширина) 187 mm
Димензија на алатот (должина) 72 mm
Димензија на алатот (висина) 292 mm

Бренд

Bosch