Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф115мм Потенциометар - Baucentar
Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф115мм Потенциометар

Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф115мм Потенциометар

5650 ден

Има на залиха

5650 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Оваа алатка е новата дефиниција на моќност и практичност.

Се одликува со висок степен на отстранување на материјал и голема способност на преоптоварување.

Поседува потенциометар со функција на избирање на брзината.

Одлична контрола и лесно ракување.

Подобрено ладење на моторот за време на долготрајна работа.

Бренд

Bosch