Ласери Archives - Baucentar

  Ласери

  Ласери

  БОШ Ротациски Ласер ГРЛ 400 Х растојание 20-400м

  38690 ден

  Ласер Линиски 360 Со Статив до 24м

  12900 ден

  Ласер Линиски UniversalLevel 2 со статив до 10м

  6790 ден
  -20%

  Ласер Линиски UniversalLevel 360 статив 24м

  10320 ден

  Ласер Линиски ГЛЛ 2-15 Г зелен до 15м + ЛБ10 држач

  13390 ден

  Ласер Линиски ГЛЛ 2-20 Г Зелена Линија 10м

  18590 ден

  Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 30-120м

  27900 ден

  Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м

  40990 ден

  Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м 12V

  49900 ден

  Ласер Линиски ГЦЛ 2-15 линија-15м,точка-10м

  9900 ден

  Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г зелен до 15м +РМ10 + БТ150

  22490 ден

  Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г зелен до 15м +РМ10 + Копче ДК10

  23490 ден

  Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г+РМ 10 15-50м

  18990 ден

  Ласер Линиски Универзал Левел 2 статив 10м

  6790 ден

  Оптички Уред За Нивелирање ГОЛ 32 БТ 160 ГР 500 прец.1.6мм/30м

  19999 ден

  Оптички Уред За Нивелирање ГОЛ 32 Д

  19999 ден

  Приемник ЛР 1 0-200м 9V

  10690 ден

  Приемник ЛР 7 5-50м 2х1.5V

  6600 ден

  Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВ 30-300м

  56990 ден