Ласер Линиски ГЛЛ 2-20 Г Зелена Линија 10м - Baucentar
Ласер Линиски ГЛЛ 2-20 Г Зелена Линија 10м

Ласер Линиски ГЛЛ 2-20 Г Зелена Линија 10м

14990 ден

Има на залиха

14990 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Линиски Ласер со хоризонтална зелена линија 360°

Изрзито видлива хоризонтална зелена линија од ласер со опсег од 360°

Цврсто гумирано куќиште со вдллабнат рефлектор кој ги сиполнува IP64 стандардите за заштит од навлегување прашина или капки вода.

Прекинувач за вклучување и исклучување кој е едноставен за ракување, како и тастатура со едно копче за промена на конфигурацијата на линијата на ласерот

Бренд

Bosch