Ласер Линиски UniversalLevel 2 со статив до 10м - Baucentar
Ласер Линиски UniversalLevel 2 со статив до 10м

Ласер Линиски UniversalLevel 2 со статив до 10м

6790 ден

Има на залиха

6790 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0603663800 Категории

Доведете ги Вашите идеи прецизно на ѕидот!

Прецизна проекција на на ласерскиот крст на дополнителни горни и долни вертикални точки.

Ласерските точки и линии автоматски се порамнуваат и се прави благодарение на функцијата на самонивелирање.

Функција на наклон за работа вон опсегот на самонивелирање со дијагонални ласерски линии.

Светли ласерски диоди со висок квалитет и со прецизност од ±0,5 mm/m за прецизни резултати при работата.

Агол на отворање до 120° за долги ласерски линии дури и на кратки растојанија.

Бренд

Bosch