Приемник ЛР 7 5-50м 2х1.5V - Baucentar
Приемник ЛР 7 5-50м 2х1.5V

Приемник ЛР 7 5-50м 2х1.5V

6600 ден

Има на залиха

6600 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Уредот има опсег од 5 до 50 метри максимален работен опсег за работа со ласерски приемник во склад со упатствата за работа на Bosch ласерот за линии или Bosch ласерот за точки и линии кој се користи.

Овој уред има можност за препознавање на зеле ни и црвени ласерски линии.

Има големо прифатно подрачје од 8 cm за брзо препознавање на ласерските линии.

Насочување на ласерскиот зрак, оптички (дисплеј и LED сијалички) и акустично, за работа во различни услови на освлетлување.

Бренд

Bosch