Оптички Уред За Нивелирање ГОЛ 32 БТ 160 ГР 500 прец.1.6мм/30м - Baucentar
Оптички Уред За Нивелирање ГОЛ 32 БТ 160 ГР 500 прец.1.6мм/30м

Оптички Уред За Нивелирање ГОЛ 32 БТ 160 ГР 500 прец.1.6мм/30м

19999 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601068502 Категории

Робусен и стабилен уред. Оптимално подобен за употреба на терен во најразлични услови.

Уредот е подобен за користење на терен благодарение на робусното куќиште со заштита од навлегување прашина и од прскање вода (IP 54).

Објектив со голема светлосна моќ за остра слика на целта.

Безбеден за транспорт благодарение на уредот за блокирање на компензаторот.

Во пакувањето со уредот следуваат и:
Градежен Статив БТ 160
Мерна Летва ГР500
Куфер за транспортирање
Игла за подесување
Висок
Заштитни леќи
Шестоаголен клуч

Бренд

Bosch