Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г зелен до 15м +РМ10 + Копче ДК10 - Baucentar
Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г зелен до 15м +РМ10 + Копче ДК10

Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г зелен до 15м +РМ10 + Копче ДК10

23490 ден

Има на залиха

23490 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601066М02 Категории

Издржливост и леснотија во користењето. Зелени ласерски линии и зелени вертикални точки кои овозможуваат подобрена видливост.

Овој уред има поиздржлив дизајн, гумирано куќиште со вдлабнати рефлектори и заштита од прашина и од прскање со вода IP64 за работа во отежнати услови.

Леснотија при користењето со прекинувач за ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ и тастатура со едно копче.

Работна температура -10 – 45 °C

Температура на чување -20 – 70 °C

Работно подрачје – до 15м

Работно подрачје со приемник – до 50м

Компатибилни Ласерски Приемници – ЛР7

Бренд

Bosch