Ласер Линиски ГЛЛ 2-15 Г зелен до 15м + ЛБ10 држач - Baucentar
Ласер Линиски ГЛЛ 2-15 Г зелен до 15м + ЛБ10 држач

Ласер Линиски ГЛЛ 2-15 Г зелен до 15м + ЛБ10 држач

13390 ден

Има на залиха

13390 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601063Њ00 Категории

Компактен и интуитивен линиски ласер за работа на кратки растојанија

Хоризонтална и вертикална ласерска линија за идеална работа на кратки растојанија.

Компактен дизајн и интуитивна работа за полесно ракување.

Робусен градежен ласер делумно благодарение на IP54 заштитата од прашина и од прскање вода.

Работно подрачје до 15 m

Точност на нивелирање ± 0,3 mm/m* (*плус отстапување во зависност од примената)

Подрачје на самостојно нивелирање ± 4°

ПАКУВАЊЕ
3 x батерии 1,5 V LR6 (AA)
Заштитна торбичка

Бренд

Bosch