Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м 12V - Baucentar
Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м 12V

Ласер Линиски ГЛЛ 3-80 Г 30-120м 12V

49900 ден

Има на залиха

49900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Мерна алатка со 3 x 360° задебелени зелени лнии за оптимална видливост

Ласер со линии GLL 3-80 G Professional проектира 3 x 360° линии за зголемена видливост. Неговите светлозелени ласерски линии обезбедуваат четири пати поголема видливост отколку црвените линии. Алатот може да се користи за подесување на цели простории и совршен е за примена при хоризонтално и вертикално нивелирање благодарение на трите линии, за постигнување високо ефикасна работа. Поседува интуитивен кориснички интерфејс кој го олеснува користењето на алатката.

Се напојува со батерија од 12V.
Во пакувањето следуваат една батерија oд 12V и еден полнач.