БОШ Ротациски Ласер ГРЛ 400 Х растојание 20-400м - Baucentar
БОШ Ротациски Ласер ГРЛ 400 Х растојание 20-400м

БОШ Ротациски Ласер ГРЛ 400 Х растојание 20-400м

38690 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601061805 Категории

Едноставно управување со хоризонтално и вертикално самостојно нивелирање.

Едноставен начин на користење благодарение на одделните копчиња за секоја функција и самопојаснувачкиот дисплеј.

Брзо подесување во хоризонтална и вертикална примена благодарение на автоматското самостојно нивелирање од 8% (± 5°)

Поседува функција на предупредување при удар која може да се вклучи по желба и која спречува нивелирсање во случај на вибрации или удари.

ПАКУВАЊЕ
Во пакувањето освен Ротациски Ласер ГРЛ 400 следуваат и

Далечински управувач РЦ1
Очила за ласер
Универзален Држач

сето тоа сместено во пластичен куфер.

Бренд

Bosch