Ласер Линиски ГЦЛ 2-15 линија-15м,точка-10м - Baucentar
Ласер Линиски ГЦЛ 2-15 линија-15м,точка-10м

Ласер Линиски ГЦЛ 2-15 линија-15м,точка-10м

9900 ден

Има на залиха

9900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 0601066Е00 Категории

Компактен и сестран уред за работа при нивелирање на кратки растојанија.

Хоризонталните и вертикалните линии се совршени за работа при нивелирање на кратки растојанија.

Двете центрирани точки во вертикален правец даваат задоволство со прецизната примена на прнеесување.

Ротациониот држач RM 1 Professional овозможувалесно позиционирање на на ласерските линии околу точките на вертикалниот правец.

Бренд

Bosch