Брусалка Вибрациона Ексцентар ПЕХ 300 AE 270W ф125мм - Baucentar
Брусалка Вибрациона Ексцентар ПЕХ 300 AE 270W ф125мм

Брусалка Вибрациона Ексцентар ПЕХ 300 AE 270W ф125мм

4990 ден

Нема на залиха

Шифра: 06033А3020 Категории

Постигнете избрусени површини со одличен квалитет без поголем напор.

Номинална примена моќност – 270 W
Пречник на брусниот диск – 125 mm
Број на вибрации 4,000 – 24,000 врт/мин

Бренд

Bosch