Батериски Ножици За Сечење Гранки Easy Prune 3.6V - Baucentar
Батериски Ножици За Сечење Гранки Easy Prune 3.6V

Батериски Ножици За Сечење Гранки Easy Prune 3.6V

4472 ден

Нема на залиха

Оваа алатка се одликува со поголема моќност при сечењето со помош на технологијата Power Assist Technology.

Со леснотија можете да сечете и кастрите стебленца и гранки со дебелина до 25мм со дополнителна моќност

Технологијата Power Assist автоматски дава поддршка кога ќе се наиде на отпор при сечењето.

Преносливоста без кабел со батеријата со напон од 3,6V овозможува до 450 сешења со едно полнење на батеријата.

Рамно сече и тенки и дебели гранки за постигнување на здраво кастрење на растенијата.

Лесно и интуитивно користење, многу слично на рачните градинарски ножици.

Бренд

Bosch