Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 35см - Baucentar
Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 35см

Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 35см

7192 ден

Има на залиха

Бош Електрична Верижна Пила

7192 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електрична пила за сечење дрва со снажен мотор со моќност од 1800 W. Идеална е за сечење гранки и сечење дрва за огрев. Се погонува на електричен мотор кој го врти ланецот на пилата со голема ефикасност и со минимални губитоци на снага. Благодарение на долгото сечиво со ланецот, оваа пила може да се користи за различни намени во домот и во дворот. Има систем за автоматско подмачкување на пилата. Исто така има и концентричен SDS систем за лесно затегнување и менување на ланецот без користење на дополнителен алат. Резервоарот за масло е поставен странично со поврзан капак за дополнување.

Брзината на вртење на пилата е 12m/s. Должината на мечот за сечење е 35см а максималната должина која може да се исече е 30см. Пилата е широка 274мм, долга 415мм и висока 216мм. Тешка е 4,2кг и има ергономски дизајн за полесно ракување.

Пилата користи ланец од типот Орегон. Има вкупно 52 погонски алки. Во пакувањето следуваат и еден ланец за пилата, шипка водилка и заштита за ланецот.

Нивото на звучен притисок е 94 dB(A), а нивото на звучна моќност е 102 dB(A).

 

Моќна и едноставна за користење. За постигнување резултати без напор.

Моќен мотор од 1800 W со брзина на ланецот од 12 m/s за брзо сечење.

Концентричен SDS систем за лесно затегнување и менување на ланецот без користење алат.

Странично поставен резервоар за масло со привезок капаче за дополнување.

Тешка е само 4,2 kg. Има ергономсмки дизајн за полесно ракување.

Идеална е за сечење гранки и дрва за огрев, како и за сечење трупци.

Бренд

Bosch