Батериски Одвртувачи ГСР 18В-50+ГДР 180ЛИ+2х2Ah - Baucentar
Батериски Одвртувачи ГСР 18В-50+ГДР 180ЛИ+2х2Ah

Батериски Одвртувачи ГСР 18В-50+ГДР 180ЛИ+2х2Ah

15500 ден

Нема на залиха

Овој сет се состои од следните производи:

Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-50-ЛИ
Батериски Ударен Одвртувач ГДР 180 ЛИ
2 Батерии 2,0 Ah
Полнач

Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 18В-50 ЛИ
Вртлив момент макс. (тврдо/меко) 50/28 Nm Број на вртежи во празен од (1. брзина / 2. брзина) 0 – 460/ 1.800 врт/мин
Капацитет на стегање на бургијата 1.5-13 мм
Маса без батерија 1 kg
Степени на вртливиот момент 20+1
Пречник за дупчење во дрво/челик макс. 35/10 мм
Пречник на навојот макс. 10 мм

Батериски Ударен Одвртувач ГДР 18о ЛИ
Вртлив Момент, макс. 160 Nm
Пречник на навојот M 6 – M 14
Маса без батерија 1.02 kg

Бренд

Bosch