Електричен алат Archives - Baucentar

  Електричен алат

  Електричен алат
  -20%

  Бат.Ножици За Жива Ограда Без Батерија

  7992 ден
  -20%

  Батeриски Ножици За Жива Ограда 45см

  5832 ден
  -20%

  Батериска Верижна Пила Без Батерија

  7992 ден
  -20%

  Батериска Верижна Пила Без Батерија

  7992 ден
  -20%

  Батериска Сабјеста Пила Без Батерија

  6152 ден
  -20%

  Батериска Сабјеста Пила Со Батерија

  9520 ден
  -25%

  Батериска Самоодна Косилка За Трева

  63675 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Грмушки AdvanceShear 18V

  8792 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Грмушки и Трева

  4232 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Грмушки и Трева

  3112 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Жива Ограда 45см Без Батерија

  4472 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Жива Ограда 55см со батерија

  11432 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Жива Ограда Без Батерија 55см

  7192 ден
  -20%

  Батериски Ножици За Сечење Гранки Easy Prune 3.6V

  4472 ден

  Всисувач/Дувач На Лисја UniversalGarden 2300W

  5990 ден
  -20%

  Електричен Всисувач/Дувач На Лисја 3000W

  6392 ден

  Електричен Тример 280W ф260мм

  3490 ден
  -20%

  Електричен Тример 950W ф370мм

  9520 ден
  -20%

  Електричен Тример АРТ 23 280W ф230мм

  2392 ден
  -20%

  Електричен Тример АРТ 27 450W ф270мм

  5112 ден

  Електричен Тример За Трева

  2790 ден
  -20%

  Електричен Тример Телескоп АРТ 24 400W ф240мм

  4392 ден
  -20%

  Електричнa косилка 1.200W ф320мм

  6312 ден
  -20%

  Електричнa косилка 1.300W ф340мм

  9192 ден
  -20%

  Електричнa косилка 1.400W ф370мм

  10952 ден
  -20%

  Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 35см

  7192 ден
  -20%

  Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 40см

  8792 ден
  -20%

  Електрични Ножици За Жива Ограда 420W 450мм

  3990 ден
  -20%

  Ножици За Жива Ограда 450W 600mm

  5592 ден
  -20%

  Ножици За Жива Ограда 480W 500мм

  8792 ден
  -15%

  Ножици За Жива Ограда 480W 600мм

  10392 ден

  Перач Под Висок Притисок 1300w 110bar

  6490 ден
  -20%

  Перач Под Висок Притисок 1500w 125bar

  9000 ден
  -20%

  Перач Под Висок Притисок 1700w 130bar

  11192 ден
  -20%

  Перач Под Висок Притисок 1900W 135bar

  11432 ден
  -20%

  Пила Телескоп Батериска 18V Без Батерија

  8800 ден