Всисувач/Дувач На Лисја UniversalGarden 2300W - Baucentar
Всисувач/Дувач На Лисја UniversalGarden 2300W

Всисувач/Дувач На Лисја UniversalGarden 2300W

4990 ден

Нема на залиха

Практична алатка која е наменета за тивко, едноставно и разновидно чистење на градината.

Се одликува со исклучително ниско ниво на бучавост од 99 dB.

При намалено ниво, бучавоста може да се симне и до 75% (ProSilence).

Се користи за разновидно чистење на градината: поседува функција 3во1 со која е овозможено издувување, всисување и сецкање.

Промената на режимот на работа се врши едноставно и брзо, без дополнителни алатки, само со помош на механизмот за брзо отпуштање.

Кесата за прифат на отпадот со брзо отпуштање поседува одбојници за нечистотиите кои се отпорни на влага.

Мал, но лесен и ергономичен уред со одлични перформанси за маневрирање во Вашата градина.

Бренд

Bosch