Електричен алат Archives - Baucentar

  Електричен алат

  Електричен алат

  Ги прикажуваат сите резултати 18

  -10%

  Батeриски Ножици За Жива Ограда UniversalHedgeCut 18V

  6561 ден
  -10%

  Батериски Ножици За Грмушки AdvanceShear 18V

  8721 ден
  -10%

  Батериски Ножици За Сечење Гранки Easy Prune 3.6V

  5031 ден
  -10%

  Всисувач/Дувач На Лисја UniversalGarden 1800W

  4491 ден
  -10%

  Всисувач/Дувач На Лисја UniversalGarden 2300W

  4491 ден
  -10%

  Електричен Тример АРТ 27 450W ф270мм

  4131 ден
  -10%

  Електричен Тример За Трева

  2511 ден
  -10%

  Електричен Тример Телескоп АРТ 24 400W ф240мм

  3591 ден

  Електричнa косилка 1.200W ф320мм

  5990 ден
  -15%

  Електричнa косилка 1.300W ф340мм

  8746 ден
  -15%

  Електричнa косилка 1.400W ф370мм

  9646 ден
  -10%

  Електрична Вакумска Дувалка

  2970 ден
  -10%

  Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 35см

  6660 ден
  -10%

  Електрична Верижна Пила Bosch 1800W 40см

  7830 ден
  -10%

  Електрични Ножици За Жива Ограда 420W 450мм

  3591 ден
  -10%

  Перач Под Висок Притисок 1300w 110bar

  5310 ден
  -10%

  Перач Под Висок Притисок 1500w 125bar

  8910 ден
  -15%

  Перач Под Висок Притисок 1700w 130bar

  9511 ден