Брусалки Archives - Baucentar

  Брусалки

  Брусалки

  Аголна Брусaлка Електр. ГВС 7-115 720W

  3990 ден

  Аголна Брусaлка Електр. ГВС 750 750W ф115м

  5490 ден

  Аголна Брусaлка Електр. ГВС 750 750W ф125мм

  4599 ден

  Аголна Брусaлка Електр. ГВС 9-125 900W ф125мм

  5650 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 1000 1000W ф125мм

  6900 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 1400 1400W ф125мм

  7900 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 17-125 ЦИЕ 1700W ф125мм

  11500 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 19-125 ЦИЕ 1900w ф125мм

  17900 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 2200 2200W ф180мм

  10900 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 2200-230 2200W ф230мм

  10990 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф115мм Потенциометар

  5650 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 750 С 750W ф125мм

  5550 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 750-125 750W ф125мм

  5490 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 9-125 С 900W ф125мм

  5990 ден

  Аголна Брусалка Електр. ГВС 9-125 С 900W ф125мм

  5900 ден
  -20%

  Аголна Брусалка Електр. ПВС 750-115 750W ф115мм

  3992 ден
  -20%

  Аголна Брусалка Електр. ПВС 750-125 750W ф125мм

  4312 ден
  -15%

  Аголна Брусалка Електр. ПВС 850-125 850W ф125мм

  5091 ден

  Брусaлка Вибрациона Електрична ПСС 200 АЦ 200W 93х230мм

  3590 ден

  Брусaлка За Ѕидови Жирафа Електр. ГТР 550 550W ф225мм

  23900 ден

  Брусалка Вибрациона Ексцентар ГЕХ 125-1 AЕ 250W

  7490 ден

  Брусалка Вибрациона Ексцентар ГЕХ 150 AC 340W

  12900 ден

  Брусалка Вибрациона Ексцентар Електр. ГЕХ 34-150 340W

  17900 ден
  -15%

  Брусалка Вибрациона Ексцентар Електр. ПЕХ 400 AЕ ф125мм 370W

  7565 ден
  -15%

  Брусалка Вибрациона Ексцентар ПЕХ 300 AE 270W ф125мм

  6336 ден

  Брусалка Вибрациона Електр. ГСС 280АВЕ 350w 114×226мм

  22900 ден
  -15%

  Брусалка Вибрациона Електрична Делта ПСМ 80 А

  3136 ден
  -15%

  Брусалка Ексцентар Електрична ПЕХ 220 A ф125мм 220W

  3901 ден

  Брусалка Рамна Челна Електр. ГГС 28 ЛЦЕ 650W футер ф8мм

  19990 ден

  Брусалка Рамна Челна Електр. ГГС 28 Ц 600W футер ф8мм

  10900 ден

  Брусалка Трачна Електр. ПБС 75 А 710W

  7390 ден

  Електр. Повеќенаменски Алат 3000

  5600 ден

  Електр. Повеќенаменски Алат 3000+5пар. Прибор

  4700 ден

  Електр. Повеќенаменски Алат 4250-35

  8500 ден

  Пневматска Брусалка ф150мм 9000врт/мин

  2500 ден

  Точило Двострано Електр. ГБГ 35-15 350W ф150мм

  10900 ден