Вибрациона Брусалка Ексц. Електр. ГЕХ 125-1 AЕ 250W - Baucentar
Вибрациона Брусалка Ексц. Електр. ГЕХ 125-1 AЕ 250W

Вибрациона Брусалка Ексц. Електр. ГЕХ 125-1 AЕ 250W

5592 ден

Има на залиха

5592 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Уодбно брусење во секоја работна положба.

Компактна, ергономска, конструкција со големи површини со меки ракофати за варијабилни позиции на држење и извонредна удобност при ракувањето.

Bosch микро-филтер систем: ефикасно всисување прашина на сопвршен начин.

Избор на број на вртежи за работа со прилагоден материјал.

Бренд

Bosch