Електр. Повеќенаменски Алат 3000+5пар. Прибор - Baucentar
Електр. Повеќенаменски Алат 3000+5пар. Прибор

Електр. Повеќенаменски Алат 3000+5пар. Прибор

4700 ден

Има на залиха

4700 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: Ф0133000ЈЊ Категории

Ова е повеќенаменски алат Дремел. Се одликува со брзина, компактност и сеопфатност.

Овој комплет го вклучува популарниот модел Дремел 3000 и 5 делови од оригиналниот Дремел дополнителен прибор.
Овој комплет е наменет за почетници и така да мопжете во истиот момент кога ќе го имате да започнете со користење на комплетот за „Направи САам” проекти и занаетчиски проекти.

Бренд

Dremel