HQS Colorpack - Baucentar
HQS Colorpack

HQS Colorpack

  • HQS нуди широк асортиман на производи во спреј, кои се продукт на технологијата и производството на италијанските лидери за боја, кои успешно работат повеќе од три децении.
  • Благодарение на високите стандарди за квалитет при производството, HQS боите може да траат со години, без да добијат жолт сјај, без да го променат тонот на бојата, и пред се, без да се одлепат од подлогата на која се нанесени.
  • Оваа професионална акрилна боја е дизајнирана за поправки по дома или за премачкување.
  • Достапна е во широк спектар на RAL бои во сјајна или мат верзија. Погодна е за нанесување на било каква површина: метал, челик, пластика, дрво итн. Се одликуваат со брзо сушење и многу лесно нанесување.