Останато Archives - Baucentar

  Останато

  Останато

  Ги прикажуваат сите резултати 34

  Батeриско Радио ГПБ 18V-5 Ц

  16900 ден

  Батериска Хевталка ПТК 3.6V ЛИ

  4300 ден

  Електр. Повеќенаменски Алат Дремел 3000

  5600 ден

  Електр. Повеќенаменски Алат Дремел 4250-35

  8500 ден

  Електр. Површ.Фреза ГОФ 1600 ЦЕ 1600W ф8-12мм

  30900 ден
  -50%

  Електр. Стружач за ГК Жирафа 600W 225мм 1500врт

  8450 ден

  Електр.Површ.Фреза ГОФ 130 1300W ф6-8мм

  12390 ден

  Електричен Пиштол за лемење 100W

  1000 ден

  Електричен Пиштол за лемење 150W со кутија

  1990 ден

  Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 25/78W

  570 ден

  Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 80W

  1390 ден

  Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 80W

  1590 ден

  Електричен Пиштол за пластични стапчиња 8мм 7/10W

  230 ден

  Електрична Лемилица 100W

  830 ден

  Електрична Лемилица 150W

  1690 ден

  Електрична Лемилица 60W

  430 ден
  -60%

  Електрична Мешалка 600W 13мм 800врт/мин

  1360 ден

  Мултифункциски Алат Електр. ПМФ 220 ЦЕ 220W

  6990 ден
  -20%

  Мултифункциски Алат Електричен ГОП 30-28 300W

  7992 ден

  Пиштол За Лемење 150W

  1590 ден

  Пиштол За Пластични Стапчиња 8мм 10W

  270 ден

  Пиштол За Фарбање Електричен ПФС 1000 410W

  5490 ден

  Пиштол За Фарбање Електричен ПФС 3000-2 650W

  8190 ден

  Пиштол За Фарбање ПФС 2000 440W

  6990 ден

  Ренде Електрично ГХО 6500 650W

  8790 ден

  Ренде Електрично ПХО 1500 550W

  4990 ден

  Флексибилен Продолжеток 225 Дремел 10см

  2750 ден

  Фреза За Жлебови Во Ѕид ГНФ 35 ЦА 1400W ф150мм

  41490 ден

  Фреза За Жлебови На Ѕид ГНФ 65 А 2400W 20-60мм

  69000 ден

  Фреза Површ. Електр. ГОФ 1250 ЦЕ 1250W ф6-8 мм

  24900 ден

  Фреза Рачна Електрична ГКФ 550 550W футер-6мм

  5890 ден

  Фреза Рачна Електрична ПОФ 1200 АЕ 1200W

  8190 ден

  Фреза Рачна Електрична ПОФ 1400W

  13500 ден

  Хефталка Електрична ПТК 14 6-14мм

  7690 ден