Хефталка Батериска ПТК 3.6V ЛИ - Baucentar
Хефталка Батериска ПТК 3.6V ЛИ

Хефталка Батериска ПТК 3.6V ЛИ

4300 ден

Нема на залиха

Шифра: 0603968120 Категории

Напон на батеријата 3,6 V

Удари: 30 во минута

11,4 спајалици 4 – 10 mm

Бренд

Bosch