Пиштол За Лемење 150W - Baucentar
Пиштол За Лемење 150W

Пиштол За Лемење 150W

1590 ден

Има на залиха

1590 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Трансформаторски пиштол за лемење со  моќност од 150 W, во пластична кутија.  Ова е уред кој е наменет како за професионалци, така и за домапни корисници. Се препорачува за лемење на разни метални делови со нискотоплива жица за лемење или за т.н. меко лемење.

Доаѓа како сет во лесна кутија прачктична за користење, паста за лемење и метално лемило. Најголема примена има во автомобилска индустрија, домашни нисконапонски инсталации, или за други работи каде се потребни загревања на високи температури. На самиот пиштол за лемење има и светилка со што се олеснува нејзиното користење.

Бренд

Neo