Дупчалки Archives - Baucentar

  Дупчалки

  Се прикажуваат 1–36 од 37 резултати

  -40%

  Батериска Ударна Дупчалка 18V без батериja

  2640 ден
  -20%

  Вибрациона Дупчалка Одвртувач ГСБ 12В-30 2х2Ah

  9192 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 550 550W+41 делен прибор

  3912 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електрична ГСБ 13 РЕ 600W

  4792 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електрична ГСБ 16 РЕ 750W

  9320 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електрична ГСБ 1600 РЕ 701W

  6120 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електрична ГСБ 18-2 РЕ 800W

  8360 ден
  -20%

  Дупчалка Вибрациона Електрична ГСБ 550 550W

  3520 ден
  -20%

  Дупчалка Електрична ГБМ 10 РЕ 600W

  6399 ден
  -20%

  Дупчалка Одвртувач Батериска ГСР 120-ЛИ

  5592 ден
  -40%

  Електрична Вибрациона Двобрзинска Дупчалка 1050W БМЦ

  3900 ден
  -40%

  Електрична Вибрациона Дупчалка 850W БМЦ

  2880 ден
  -40%

  Електрична Ударна Дупчалка SDS+ 900W БМЦ

  4620 ден
  -40%

  Електрична Ударна Дупчалка SDS+ 800W

  3900 ден
  -40%

  Електрична Ударна Дупчалка SDS+ 900W

  4320 ден
  -40%

  Електропневматска Ударна Дупчалка SDS+ 400W BMC

  3114 ден
  -40%

  Електропневматска Ударна дупчалка SDS+ 720W

  3930 ден
  -20%

  Одвртувач Ударен Батериски ГДХ 180-ЛИ

  11992 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електр.ГБХ 2-26 ДРЕ 880W 2.7J

  9592 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 12-52 Д SDS Max 1700W 19J

  53520 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 2-28 СДС-Плус 880W 3.2J

  12799 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 220 720W 2J

  6392 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 240 СДС-Плус 790W

  9192 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 240Ф 790W

  11192 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 3000 800W

  19600 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 5-40 Д СДС-Макс 1100W 8.5J

  32472 ден
  -20%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ГБХ 8-45 Д 1.500W

  42799 ден
  -13%

  Пневматски Чекан Дупчалка Електрична ПБХ 2100 РЕ 550W 1.7J

  5002 ден
  -20%

  Пневматски Чекан За Дупчење Батер. ГБХ 180-ЛИ+2х4Ah+Бургии

  20399 ден
  -20%

  Пневматски Чекан За Дупчење Батериски ГБХ 180-ЛИ 2.0J

  10392 ден
  -20%

  Пневматски Чекан За Дупчење Батериски ГБХ 180ЛИ 2.0Ј

  18799 ден
  -20%

  Пневматски Чекан За Дупчење ГБХ 5-40 1150W

  33592 ден
  -20%

  Сет Батериски Алати ГБХ 180-ЛИ+ГСР 18В-50+ГВС 180-ЛИ

  30392 ден
  -20%

  Сет Батериски Алати ГБХ 180ЛИ + ГСР 180ЛИ+2х4Ah+Полнач

  24232 ден
  -20%

  Сет Батериски Алати ГВС 180-ЛИ + ГСР 18В-50

  22799 ден
  -20%

  Сет Батериски Одвртувачи ГСР 180+ГДР 18В+2х2Ah

  14600 ден
  • 1
  • 2