Постолје За Дупчење ГЦР 180 за ГДБ 180 ВЕ - Baucentar
Постолје За Дупчење ГЦР 180 за ГДБ 180 ВЕ

Постолје За Дупчење ГЦР 180 за ГДБ 180 ВЕ

54900 ден

Нема на залиха

Шифра: 0601190100 Категории

Должина на столбот 767 mm

Од на дупчење 514 mm

Маса 9,5 kg

Бренд

Bosch