Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 600 600W - Baucentar
Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 600 600W

Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 600 600W

4150 ден

Нема на залиха

Шифра: 06011А0320 Категории

Подобрена ударна дупчалка со дијаметар до 13мм за уште поголема моќност при дупчење.

Погоема ефикасност со робусен и моќен мотор со моќност од 600 W.

Подобро прицврстување благодарение на дополнителните ребра.

Подолго користење кое е овозможено со подобрени графитни четкички со квалитетна конструкција.

Бренд

Bosch