Ѕидарски Конец 100м 0.9мм Макара Со Рачка - Baucentar
Ѕидарски Конец 100м 0.9мм Макара Со Рачка

Ѕидарски Конец 100м 0.9мм Макара Со Рачка

49 ден

Нема на залиха

Ѕидарски конец со должина од 100 метри кој се користи во градежни работи. Се користи за поставување на прави линии, главно при поставување на ѕидови од цигла или при молерофарбарски работи. Пластичната моталка има ергономска дизајнирана рачка со што се олеснува ракувањето.

Бренд

Topex