Ѕидарски алат Archives - Baucentar

  Ѕидарски алат

  Ѕидарски алат

  Се прикажуваат 1–36 од 48 резултати

  Боја за ѕидарски конец 115гр. црвен

  68 ден

  Боја За Конец Ѕидарски 115гр. Син

  68 ден

  Боја за обележување со конец 150гр

  84 ден

  Висок Ѕидарски 275гр.

  130 ден

  Дрвен Молив Двобоен 176мм

  21 ден

  Ѕидарски Конец 50м

  129 ден

  Кајли за нивелирање плочки 28мм 100пар.

  30 ден

  Кајли за нивелирање плочки 35мм 50пар.

  30 ден

  Конец за обележување со боја 30м

  235 ден

  Конец Ѕидарски 30м

  140 ден

  Конец Ѕидарски 30м

  70 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 1.5мм 100пар.

  75 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 1.5мм 200пар.

  30 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 2.0мм 100пар.

  75 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 2.0мм 200пар.

  30 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 2.5мм 150пар.

  30 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 3.0мм 100пар.

  80 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 3.0мм 150пар.

  30 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 4.0мм 100пар.

  30 ден

  Крвчиња за дистанцирање плочки 5.0мм 100пар.

  30 ден

  Мастар 150см со 2 вијали

  790 ден

  Мастар 200см

  1000 ден

  Мастар 200см со 2 вијали

  850 ден

  Мастар 200см со 2 рачки и 2 вијали

  1150 ден

  Мастар 200см со 2 рачки и 2 вијали

  1350 ден

  Мастар 250см

  1200 ден

  Мастар 250см со 2 вијали

  1250 ден

  Мастар 250см со 2 рачки и 2 вијали

  1250 ден

  Мастар 300см со 2 вијали

  1850 ден

  Мистрија Ростфрај Затворена 80х60мм

  209 ден

  Мистрија Ростфрај Отрворена 80х60мм

  209 ден

  Мистрија Ростфрај Со Гумена Рачка 160х100мм

  279 ден

  Мистрија Ростфрај Со Дрвена Рачка 100х60мм

  169 ден

  Мистрија Ростфрај Со Дрвена Рачка 100х80мм

  179 ден

  Мистрија Ростфрај Со Дрвена Рачка 120х100мм

  199 ден

  Мистрија Челична Заоблена 200х140мм

  209 ден
  • 1
  • 2