Topex Archives - Baucentar
Topex

Topex

Се прикажуваат 1–36 од 520 резултати

Агломерка За Сечење Летви 212х42х44мм

115 ден

Агломерка За Сечење Летви 233х53х56мм

130 ден

Агломерка За Сечење Летви 250х65х60мм

150 ден

Агломерка За Сечење Летви 295х80х70мм

260 ден

Агломерка За Сечење Летви 327х125х78мм

390 ден

Алатка за соголување проводници 8-28мм

250 ден

Алатка за ставање типли во гипс-картон 170мм 3-6мм

610 ден

Боја за ѕидарски конец 115гр. црвен

68 ден

Боја За Конец Ѕидарски 115гр. Син

68 ден

Бренер За Заварување 1850℃

2350 ден

Бренер Сет За Заварување 19.5kW 1850℃ 3пар.

2050 ден

Бренер Сет За Заварување 2kW 1850℃ 3пар.

1700 ден

Бренер Сет За Заварување 2kW 1850℃ 3пар.

1230 ден

Бургија за метал HSS 1.0х12мм х 10 пар.

50 ден

Бургија за метал HSS 1.5х18мм х 10 пар.

50 ден

Бургија за метал HSS 2.0х23мм х 10 пар.

59 ден

Бургија за метал HSS 4.0х46мм х 10 пар.

95 ден

Бургија за метал HSS 5.0х55мм х 10 пар.

130 ден

Бургија за метал HSS 5.5х61мм х 10 пар.

150 ден

Бургија за метал HSS 6.0х61мм х 10 пар.

170 ден

Бургија за метал HSS 6.5х64мм х 10 пар.

190 ден

Бургија за метал HSS 7.0х70мм х 10 пар.

240 ден

Бургија за метал HSS 8.0х76мм х 5 пар.

165 ден

Бургија за метал HSS 9.0х82мм х 5 пар.

200 ден

Винкла Алумиумска 300х175мм

295 ден

Винкла Алумиумска 350х190мм

345 ден

Винкла Алумиумска 500х235мм

445 ден

Висок Ѕидарски 275гр.

130 ден

Водоводџиски Клешти 250мм ф50мм

350 ден

Водоводџиски Клешти 300мм ф70мм

400 ден

Водоводџиски Клешти 350мм ф80мм

570 ден

Водоводџиски Клешти 400мм ф90мм

795 ден

Водоводџиски Клешти 45°, 1.5” 420мм ф55мм

810 ден

Водоводџиски Клешти 45°, 1” 330мм ф40мм

625 ден

Водоводџиски Клешти 45°, 2” 530мм ф67мм

1350 ден

Водоводџиски Клешти 90°, 1.5” 420мм ф55мм

860 ден