Outlet-Products Archives - Baucentar

  Outlet-Products

  -71%

  Валјак 18см/44мм Милано

  25 ден
  -40%

  Градежна Количка Заварена Сина

  2370 ден
  -50%

  Држач За Стакло Двоен 118мм до 80 кг

  275 ден
  -50%

  Електр. Стружач за ГК Жирафа 600W 225мм 1500врт

  8450 ден
  -55%

  Ѕидарски Конец 100м 0.9мм Макара Со Рачка

  49 ден
  -50%

  Клешта За Нивелирање Плочки

  225 ден
  -50%

  Клуч Крцкалка 250мм 1/2”

  395 ден
  -60%

  Креп трака 25ммх33м Професионална

  18 ден
  -50%

  Отворачи за дозни 26-63мм х 20мм сет 7 пар.

  77 ден
  -50%

  Пантлика Фиберглас 50м/12.5мм

  295 ден
  -40%

  Перач под висок притисок 473 EM 2000w 160 bar

  7014 ден