Лист За Бонсек двостран 300х25мм 24ТПИ - Baucentar
Лист За Бонсек двостран 300х25мм 24ТПИ

Лист За Бонсек двостран 300х25мм 24ТПИ

ден

Нема на залиха

Лист за бонсек двостран, со должина од 300мм и ширина 25мм. Листот за сечење со 24 ТПИ (број на запци на инч). Изработен е од висококвалитетен челик со зајакнати запци. Можноста за сечење од двете страни на листот овозможува долготрајно користење.

Бренд

Topex