Резен алат Archives - Baucentar

  Резен алат

  Резен алат

  Се прикажуваат 1–36 од 116 резултати

  Алатка за соголување проводници 8-28мм

  250 ден

  Двоен Држач За Стакло 118мм до 80 кг

  605 ден

  Држач За Нарезник 195мм

  210 ден

  Држач За Одрезник 210мм Со Завртки

  215 ден

  Држач За Стакло 116мм до 40 кг

  345 ден

  Држач за шмиргла 230х80мм

  219 ден

  Држач за шмиргла со механизам 210х105мм

  459 ден

  Елмаз 140мм

  150 ден

  Камен За Точење Коса К180 230мм

  62 ден

  Камен За Точење Коса К200/К100 150мм

  69 ден

  Клешти За Сечење Арматура 250мм

  400 ден

  Клешти За Сечење Плочки 200мм

  250 ден

  Лист За Бонсек двостран 300х25мм 24ТПИ

  25 ден

  Лист За Бонсек двостран 300х25мм за дрво и метал

  35 ден

  Лист за пила-бичкија 450мм за суво дрво

  40 ден

  Лист за пила-бичкија 530мм за суво дрво

  75 ден

  Лист за пила-бичкија 530мм за сурово дрво

  97 ден

  Лист за пила-бичкија 610мм за суво дрво

  84 ден

  Лист за пила-бичкија 610мм за сурово дрво

  100 ден

  Лист за пила-бичкија 730мм за сурово дрво

  110 ден

  Машина За Сечење Плочки 1000х205мм

  6250 ден

  Машина За Сечење Плочки 550х180мм

  3150 ден

  Машина За Сечење Плочки 550х180мм

  3950 ден

  Машина За Сечење Плочки 600х180мм

  2450 ден

  Машина За Сечење Плочки 600х205мм

  4200 ден
  -33%

  Нож за кабли под напон 190мм

  864 ден
  -33%

  Нож за кабли под напон 195мм

  603 ден
  -33%

  Ноже за метални цевки 02-042мм, 2пар.

  167 ден

  Ножици 140мм

  125 ден

  Ножици 220мм

  165 ден

  Ножици за арматура 210мм ф4мм

  310 ден

  Ножици за арматура 450мм ф8мм

  920 ден

  Ножици за арматура 600мм ф10мм

  1250 ден

  Ножици за арматура 750мм ф12мм

  1700 ден

  Ножици за арматура 900мм ф16мм

  1900 ден

  Ножици за лим 250мм десни

  410 ден