Сет Титаниум 70пар. - Baucentar
Сет Титаниум 70пар.

Сет Титаниум 70пар.

3300 ден

Има на залиха

3300 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Комплетна опрема за завршување на скоро секоја задача: квалитетно опремен сет во цврст куфер наменет за секакви работи во дрво, во камен и во метал. Комплет со бургии, битови, одвртувачи, насадни клучеви и мерна лента.

Содржина на сетот

11 бургии за метал со HSS-TiN облога, Ø 1,5–6,5 mm
6 бургии за ѕидни површини , Ø 4–10 мmm
5 бургии за дрво , Ø 4–10 mm
3 плоснати бургии со TiN облога, Ø 16/22/32 mm
24 продолжетоци за одвртувачи, L=25 mm PH 0/1/1/2/2/3 PZ 0/1/1/2/2/3 S 4/6/7 HEX 3/4/5/6 T 10/15/20/25/40
10 продолжетоци за одвртувачи, L=50 mm PH 1/2/3 PZ 1/2/3 S 4/6 T 20/25
7 продолжетоци за матици, Ø 4/5/6/7/8/9/10 mm
1 адаптер за продолжеток за матици

Палкување во пластичен лкуфер со прозорец

Димензи (д x ш x в) 236 x 259 x 64 mm

Маса 1.5 kg

Бренд

Bosch