Бургија за метал Archives - Baucentar

  Бургија за метал

  Се прикажуваат 1–36 од 77 резултати

  -40%

  Бургии за метал HSS-CO Сет 25 пар.

  3390 ден

  Бургија За Бетон Метал, Дрво ЦИЛ-9 10х80х120мм

  369 ден
  -34%

  Бургија за бетон црно бела 8 х 120мм

  33 ден
  -40%

  Бургија за бетон Црно Бела 10х120мм

  66 ден
  -35%

  Бургија за бетон црно бела 6 х 100мм

  26 ден
  -40%

  Бургија За Бетон Црно Бела 8х120мм

  60 ден

  Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х60х100мм

  325 ден

  Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 6х90х150мм

  340 ден

  Бургија За Бетон, Метал, Дрво ЦИЛ-9 8х80х120мм

  360 ден

  Бургија за метал HSS 1.0х12мм х 10 пар.

  50 ден

  Бургија за метал HSS 1.5х18мм х 10 пар.

  50 ден

  Бургија за метал HSS 2.0х23мм х 10 пар.

  59 ден

  Бургија за метал HSS 4.0х46мм х 10 пар.

  95 ден

  Бургија за метал HSS 5.0х55мм х 10 пар.

  130 ден

  Бургија за метал HSS 5.5х61мм х 10 пар.

  150 ден

  Бургија за метал HSS 6.0х61мм х 10 пар.

  170 ден

  Бургија за метал HSS 6.5х64мм х 10 пар.

  190 ден

  Бургија за метал HSS 7.0х70мм х 10 пар.

  240 ден

  Бургија за метал HSS 8.0х76мм х 5 пар.

  165 ден

  Бургија за метал HSS 9.0х82мм х 5 пар.

  200 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 1.0х34мм х 5 пар.

  78 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 1.5х40мм х 5 пар.

  78 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 12х151мм

  405 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 13.0х151мм

  480 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 2.0х49мм х 5 пар.

  81 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 2.4х57мм х 10 пар.

  102 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 2.4х57мм х 3 пар.

  63 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 2.5х57мм х 3 пар.

  63 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 3.0х61мм

  39 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 3.5х70мм

  51 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 4.0х75мм

  57 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 4.5х80мм

  69 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 4.8х86мм

  78 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 4.8х86мм х 10 пар.

  480 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 5.0х86мм

  78 ден
  -40%

  Бургија За Метал HSS-CO 5.5х93мм

  90 ден