Битови Archives - Baucentar

  Брз Држач за битови ¼” 60мм

  192 ден

  Брз Држач За Битови ¼” 60мм

  305 ден

  Магнетен држач за битови ¼” 60мм

  52 ден

  Магнетен Држач За Битови М10 ¼” 65мм

  200 ден

  Магнетен Држач За Битови М13 ¼” 65мм

  250 ден

  Магнетен Држач За Битови М6 ¼” 65мм

  175 ден

  Магнетен Држач За Битови М8 ¼” 65мм

  210 ден

  Сет битови 1/4″ x 25мм 22 пар

  1320 ден

  Футер за шрафење во гипс-картон ¼” 65мм

  580 ден