Перач Под Висок Притисок 1300w 110bar - Baucentar
Перач Под Висок Притисок 1300w 110bar

Перач Под Висок Притисок 1300w 110bar

5192 ден

Има на залиха

5192 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Перач под висок притисок со компактна конструкција кој се одликува со моќен мотор со моќност од 1.300W. Овозможува лесно завршување на чистења со мал и среден обем. Има маса од само 3,0кг без дополнителниот прибор и 3,8кг со вклучен прибор. Има компактна конструкција за лесно ракување и контрола. Дизајнот на уредот е со вграден магацин за дополнителниот прибор за полесно маневрирање и користење за голема практичност. Уредот е подготвен за користење директно отпакуван од кутија, потребно е само едноставно и брзо спојување на приборот.
Уредот дава можност за избор на млазници. Млазниците за вода се ротациони. Млазницата за детергент под висок притисок е со проток од 450 ml и заштедува време со брзото нанесување на средството за чистење.
Уредот е со ширина од 400м, должина од 200мм и висина од 375мм. Има и вграден систем за автоматско исклучување во случај на преоптоварување.
Пумпата на перачот е со максимален притисок од 110 bar со што се  овозможуваат разновидни перформанси на чистење. Максималниот проток на пумпата е 330литри на час. Максималната температура на протокот е 40 °C. Постои можност за самостоен довод на вода од 0.5м. Пумпата има 3 цилиндри и изработена од полн метал. Моторот е од сериски тип а уредот има и филтер за вода. Должината на кабелот за напојување е 5 метри. Има рачна моталка за црево, а PVC цревото е долго 3 метри.
Нивото на звучен притисок е 85 dB(A), нивото на звучна моќност е 98 dB(A).

Бренд

Bosch