Перачи под притисок Archives - Baucentar

  Перачи под притисок

  Ги прикажуваат сите резултати 9

  -30%

  Перач под висок прити. 5.0 TWIN FLOW 2700w 160 bar

  16793 ден
  -13%

  Перач под висок притисок 1.500w 125bar

  7743 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 121 KX-TRA 1.4kw 120bar + кит

  4893 ден
  -13%

  Перач под висок притисок 1300w 110bar

  4959 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 4.0 TWIN FLOW 2500w 150 bar

  15393 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 473 EM 2000w 160 bar

  8183 ден
  -30%

  Перач под висок притисок 476 EM 2000w 165 bar

  9093 ден
  -30%

  Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar

  4193 ден
  -30%

  Перач под висок притисок-топла вода HOT 1509 2500W 150bar

  57190 ден