Останато Archives - Baucentar

  Останато

  Адаптер 8.7мм + Бургија ХСС-Г 7.15х85мм

  1180 ден

  Адаптер SDS+

  1150 ден

  Граничник за длабочина 6, 8, 10мм 3 парчиња

  295 ден

  Дијам.Круна За Мокро Дупчење 132х450мм Стандард

  10400 ден

  Дијам.Круна За Мокро Дупчење 152х450мм Стандард

  12500 ден

  Дијам.Круна За Мокро Дупчење 72х450мм Стандард

  4800 ден

  Дијам.Круна За Мокро Дупчење 82х450мм Стандард

  5600 ден

  Длето Секач 35х400мм Шестоаголен Прифат 30мм

  2690 ден

  Длето Секач 35х520мм

  2420 ден

  Длето Секач СДСплус ЕКО 250х20мм

  280 ден

  Длето Шпиц 400мм Шестоаголен Прифат 30мм

  3290 ден

  Длето Шпиц 520мм

  2420 ден

  Длето Шпиц СДСплус ЕКО 250мм

  280 ден

  Држач за електрода 160А

  1100 ден

  Држач за електрода 200А

  1075 ден

  Држач за електрода 315А

  1360 ден

  Клуч За Аголна Брусалка

  290 ден

  Круна За Дупчење Во Бетон Триделна ф68х60мм

  4900 ден

  Магнетен држач за заварување 102х155х17мм

  280 ден
  -50%

  Магнетен држач за заварување 111х136х24мм

  300 ден

  Сет Глодала со прифат 8мм 15пар.

  6900 ден

  Сет Конусни Глодала 3 парчиња

  290 ден

  Сет Ножеви За Дрво Со Мултифункц.Алат 3пар.

  1450 ден

  Сет Ножеви За Плочки Со Мултифункц.Алат 3пар.

  1790 ден

  Сет Прибор Бургии, Битови, Одвртувачи 46 парчиња

  1790 ден

  Сет Ударни Нас.Клучеви 1/2 13-24мм 7пар.

  1790 ден

  Сет Ударни Нас.Клучеви 1/2 17-21мм 3пар.

  1890 ден

  Сет Фрези Глодала прифат 1/4 6пар.

  2190 ден

  Сет Фрези Глодала прифат 6мм 6пар.

  2490 ден

  Сет Фрези Глодала прифат 8мм 6пар.

  2390 ден

  Стругалка за електричен алат 50мм

  185 ден

  Торба За Алат Голема 48х30х28см

  1090 ден

  Футер Брзостезна Глава Изменлива СДСплус

  3400 ден

  Футер Брзостезна Глава Хромирана 1.5-13мм

  1840 ден

  Футер Изменлив SDS+ За ГБХ 4 Дупчалки

  2590 ден

  Футер Со Клуч СДС-Плус и Адаптер

  1500 ден