Сет Глодала со прифат 8мм 15пар. - Baucentar
Сет Глодала со прифат 8мм 15пар.

Сет Глодала со прифат 8мм 15пар.

6900 ден

Има на залиха

6900 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Комплет глодала кое овозможува фини резови за разни примени и наменет за мајстори кои работат со дрво.

Содржина на комплетот:

Типови на глодала

2 глодала за глодање на рамни површини на материјали
1 глодало за запчести жлебови
2 глодала за заоблување на рабови
1 глодало за V канали
1 плочесто глодало
1 глодало за прегиби
продолжеток за украсно закосување на рабови
1 глодало за полуокругли канали
2 глодала за заоблување
2 рамни глодала со 2 оштрици
1 рамно глодало со 3 оштрици

Вкупна должина (mm): 65; 65; 49; 56; 54; 50; 50; 54; 52; 54; 51; 55; 50; 60; 60
Работна должина (mm): 25; 25; 12; 16; 13; 18; 4; 13; 12; 12; 10; 13; 20; 30; 30
Пречник (mm): 13; 16; 13; 35; 25; 16; 32; 32; 27; 29; 19; 25; 8; 10; 16

Бренд

Bosch