Пневматски Кршач Archives - Baucentar

  Пневматски Кршач

  Пневматски Кршач

  Ги прикажуваат сите резултати 6

  БОШ Електр.Пневм.Чекан Кршач.ГСХ 5 ЦЕ 1150W СДСмакс 2-8.3Ј

  34250 ден

  Пневматски Чекан За Кршење Електричен ГСХ 11 ВЦ 1700W 23Ј

  66990 ден

  Пневматски Чекан за Кршење Електричен ГСХ 11 Е 1500W 16.8-25Ј

  34900 ден

  Пневматски Чекан за Кршење Електричен ГСХ 16-30 1750W 41Ј

  78900 ден

  Пневматски Чекан За Разбивање ГСХ 27 ВЦ 2000W 62J

  89000 ден
  -22%

  Пневматски Чекан За Стругање ГСХ 500 1100W 7.5J

  18642 ден